Adatvédelmi tájékoztató

A weblapra vonatkozó jogi-és adatvédelmi rendelkezések 

Az alábbi feltételek az internetes oldal használatát szabályozzák. A weboldal elérésével, böngészésével és használatával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el e feltételeket. Amennyiben feltételeinket nem fogadja el, kérjük azonnal zárja be az oldalt.

A kameraesriaszto.hu külön értesítés nélkül, bármikor módosíthatja ezen szabályzatot, valamint az oldalon szereplő bármely más információt, a jelenlegi közzététel frissítésével.

Irányadó jog

Az internetes oldal használatával ön elfogadja, hogy az oldalon található kommunikáció valamint az adatkezelés vonatkozásában a magyar jog az irányadó.

 

Kockázatok és felelősség

A weboldal tulajdonosa Balogh Attila E.V. (székhely: 1039 Budapest, Őszike u. 3.). Ön ezt az oldalt kizárólag a saját felelősségére használja. A tulajdonos nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes, illetve, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő károkért a weboldal tulajdonosa felelősséget nem vállal. 

 

Szellemi tulajdon jogok

Az oldallal kapcsolatos és azon található szellemi tulajdonhoz fűződő jog kizárólagos tulajdonosa Balogh Attila E.V. (székhely: 1039 Budapest, Őszike u. 3.). A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen információ sem másolható az oldalról. Ön csak az oldal megtekintésére és az oldal tartalmának kinyomtatására jogosult. Az oldalon található információkat, anyagokat csak személyes használatára és / vagy a tulajdonos termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos döntéseihez használhatja fel. Az oldalon megtekintett, vagy az arról kinyomtatott tartalom nem másolható, nem hozható nyilvánosságra, illetve nem értékesíthető.

A honlap látogatója felelős minden olyan kárért, amely a jogszerűtlen, a rendeltetésellenes vagy szerződésellenes használat következménye. A felhasználásra vonatkozó rendelkezések megsértése polgári jogi és büntetőjogi következményeket von maga után.

 

Személyes adatok

Ön a honlapot ingyenesen és a nélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia.
A honlap rögzíti az Ön számítógépének internet címét (IP-cím), azt, hogy mikor, milyen tartalmat nézett meg a honlapon, mely linkről navigált a honlapra. Ezen adatokat személyazonosságához nem kapcsolható módon tároljuk, ezen statisztikai adatok elemzése alapján ismerjük meg, hogy mely szolgáltatást, tartalmat milyen gyakran vesznek igénybe és alkalmanként mennyi időt töltenek ott.
Az internet címek kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, a kameraesriaszto.hu azokat személyes adathoz nem köti.

 

Elérhetőségek